Wie zijn wij

Wat is Perspectief 10-14?

Een eigenwijs onderwijsaanbod voor leerlingen van 10 tot 14 jaar, waarbij ‘leren door doen’ centraal staat. Perspectief  10-14  is een initiatief van Palludara (primair onderwijs) en CVO Zuid-West Fryslân (voortgezet onderwijs), in samenwerking met De LeerOnderneming, onderdeel van OZHW.

Wat biedt onze onderwijsvorm?

Leerlingen gaan bij ons ontdekken, ervaren, beleven, ontwikkelen en onderzoeken. Dit gebeurt door te werken met een gedegen duidelijke structuur en uitdagende leerdoelen.  Gedurende vier jaar worden zij voorbereid op een zo realistisch en kansrijk mogelijke doorstroom naar klas 3 van het vmbo, havo of vwo.

Voor welke leerlingen is Perspectief 10-14?

Onze onderwijsvorm is voor nieuwsgierige en ondernemende leerlingen, die in schooljaar 2019-2020 naar groep 7 gaan én voor ouders, die hier bewust voor kiezen.

Waar en wanneer start de nieuwe groep van Perspectief 10-14?

De  leerlingen  van  Perspectief 10-14  hebben  een  eigen plek in het schoolgebouw van csg Bogerman, Hemdijk 47 in Sneek. Eind augustus 2019, bij de start van het nieuwe schooljaar,  gaan we met een nieuwe groep beginnen. De aanmeld-, intake – en plaatsingsprocedure vindt van tevoren plaats.