Aanmelding

Perspectief 10-14 wil voor zoveel mogelijk leerlingen toegankelijk zijn.  Om te bepalen of Perspectief 10-14 passend is voor uw zoon of dochter, werken wij volgens een aanmeldings-, intake- en plaatsingsprocedure. Dit aanmeldingsformulier is de eerste stap hiertoe. Zodra wij dit formulier ontvangen hebben, zetten wij alles in gang.

In de aanmeldingsprocedure staat de persoonlijke motivering van de leerling en de ouder(s) centraal. Om een totaalbeeld van de onderwijsbehoefte van de leerling te krijgen, vragen wij na aanmelding informatie op bij de huidige school.

Lees alles over deze procedure in de aanmeld-, intake- en plaatsingswijzer:  downloaden.

U kunt uw zoon of dochter via het formulier hieronder aanmelden voor schooljaar 2024-2025. 

Aanmeldingsformulier

Waarom wilt u dat uw zoon/dochter naar Perspectief 10-14 gaat? Waarom past Perspectief 10-14 bij uw zoon/dochter? Wat spreekt u aan in Perspectief 10-14? Welke eigenschappen van uw kind zijn voor ons belangrijk om te weten? Wat heeft uw kind nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen?
Waarom wil je naar Perspectief 10-14? Wat denk je dat dit bijdraagt aan jouw ontwikkeling? Wat denk je en wil je daar graag leren? Wat spreekt je aan? Kun je dit hieronder opschrijven? Daarnaast ga je dit tijdens het intakegesprek op een manier presenteren die bij jou past: met een powerpoint, video, schilderij, tekst, enz.
Op welke wijze kunt en wilt u betrokken zijn bij de ontwikkeling van uw zoon/dochter? Op welke wijze kunt en wilt u betrokken zijn bij cq participeren binnen Perspectief 10-14?