Voorlichting en kennismaking 2023

Hoe heeft Perspectief 10-14 haar voorlichting en kennismaking georganiseerd?


Voorlichtingsavond voor ouders en verzorgers

Op dinsdag 7 maart 2023 organiseren wij een voorlichtingsavond, bedoeld voor geïnteresseerde ouders en verzorgers (en voor alle duidelijkheid: niet voor de leerlingen). De avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanaf week 4 wordt men via (social) media geattendeerd op de mogelijkheid om zich aan te kunnen melden voor deze voorlichtingsavond. Na uw aanmelding op deze website ontvangt u spoedig een bevestiging van deelname en aanvullende informatie.


Gesprek op maat

Kunt u onze voorlichting helaas niet bijwonen, maar bent u wel geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.


Ontdekmoment voor leerlingen

Is uw zoon of dochter uit groep 6 geïnteresseerd in onze manier van onderwijs? Dan kan hij of zij zich na de voorlichtingsavond aanmelden voor ons Ontdekmoment. Dit vindt plaats op dinsdag 21 maart van 15.30 tot 17.00 uur. Nieuwsgierige leerlingen uit groep 6 kunnen dan op een speelse manier ontdekken of onze manier van leren iets voor hen is. Het motto van het Ontdekmoment is: daag jezelf uit! Aanmelding voor de Ontdekmiddag is vanaf 8 maart mogelijk op deze website. Wees er snel bij! Er is namelijk een maximumaantal deelnemers aan het Ontdekmoment verbonden, omdat wij de kinderen voldoende aandacht willen geven. Na aanmelding voor het Ontdekmoment ontvangt uw zoon of dochter spoedig bericht van ons.


Aanmelden van uw zoon of dochter: intakegesprekken

Via het aanmeldingsformulier op deze website kunt u vanaf heden uw zoon of dochter tot en met vrijdag 12 mei 2023 aanmelden voor schooljaar 2023-2024. Na aanmelding volgt er een intakegesprek met uw zoon of dochter én u als ouders/verzorgers. De intakegesprekken vinden plaats op 15 en 16 mei en op 22 en 23 mei 2023 tussen 12.30 en 16.30 uur. Lees meer over onze aanmeld-, intake- en plaatsingsprocedure.


Kennismaking nieuwe leerlingen

Wanneer is vastgesteld dat uw zoon of dochter volgend schooljaar onderwijs zal volgen op Perspectief 10-14, dan wordt hij of zij uitgenodigd voor een kennismaking op dinsdag 11 juli 2023 van 15.30 tot 17.00 uur. Heeft u een vraag, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen