Flinke belangstelling voor Perspectief 10-14 in Sneek

Op maandagavond 8 april vond de vervolg-infoavond plaats voor ouders die geïnteresseerd zijn in Perspectief 10-14, een eigenwijs onderwijsaanbod in Sneek voor kinderen van 10 tot 14 jaar. Ouders van ruim 40 leerlingen keerden terug om aanvullende informatie te krijgen over de uitdagingen die Perspectief 10-14 hun zoon of dochter te bieden heeft.

Wederom kwam duidelijk aan de orde dat de onderwijsvorm geschikt is voor nieuwsgierige kinderen die volgend jaar naar groep 7 gaan en die zelfstandig maar ook samen kunnen werken. Na de presentatie konden ouders hun vragen stellen. Ook na afronding van de vragenronde werd er door ouders nog lang persoonlijk nagepraat met de werkgroepleden van Perspectief 10-14. Tot en met vrijdag 19 april kunnen ouders hun zoon of dochter aanmelden via; www.perspectief1014.nl

 

Tijdens de eerste bijeenkomst in maart waren 76 nieuwsgierige kinderen aanwezig die samen met hun ouders kwamen kennismaken met deze onderwijsvorm. Terwijl de ouders de presentatie bijwoonden, kregen de leerlingen een uitdaging voorgelegd waar zij samen mee aan de slag gingen in leslokalen.