Ouders en leerlingen maken kennis met docenten

Op maandag 17 juni ontving het team van Perspectief 10-14 voor het eerst de leerlingen die vanaf eind augustus deze onderwijsvorm gaan volgen. De groep werd van harte welkom geheten door docenten Agatha Bosma en Hanna Laskewitz. Omdat ‘leren door doen’ centraal staat bij Perspectief 10-14 hadden de leerlingen op voorhand de opdracht gekregen om zichzelf kort voor te stellen aan de hand van een voorwerp of foto. Hierdoor kreeg iedereen op een gevarieerde manier een eerste indruk van elkaar. Ook de docenten presenteerden zichzelf. Daarna vond er een leuke gezamenlijke activiteit om elkaar beter te leren kennen.  

’s Avonds was het de beurt aan de ouders om nader kennis te maken met de docenten. Na de ontvangst werd men geïnformeerd over Perspectief 10-14 en werd er vooruitgeblikt op het nieuwe schooljaar. Ook was er voldoende tijd voor vragen over en weer. Aansluitend konden de ouders en docenten met een hapje en een drankje nader informeel met elkaar kennismaken.

Tijdens de komende week wordt de laatste hand gelegd aan de voltooiing van de lokalen en de eigen entree van Perspectief 10-14 aan Hemdijk 47 (in het pand van csg Bogerman). Natuurlijk eerst lekker zomervakantie straks, maar het team popelt nu al om vanaf eind augustus van start te gaan!