Voorlichting en kennismaking

Hoe hebben wij onze voorlichting en kennismaking dit jaar georganiseerd?

Voorlichtingsavond voor ouders en verzorgers
Op dinsdag 8 maart 2022 organiseren wij een informatieavond, bedoeld voor geïnteresseerde ouders en verzorgers. De avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Noot: wanneer wij i.v.m. corona maatregelen minder gasten mogen ontvangen, dan wordt mogelijk een tweede avond georganiseerd op donderdag 10 maart. Vanaf medio februari wordt u via onze facebookpagina en media er op geattendeerd dat u zich kunt aanmelden voor de voorlichtingsavond. Na uw aanmelding op deze website ontvangt u spoedig een bevestiging van deelname en aanvullende informatie.

Vervolggesprek op maat
Kunt u de voorlichting niet bijwonen, maar bent u geïnteresseerd of wilt u eerder een persoonlijke afspraak met één van onze teamleden? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ontdekmiddagen
Is uw zoon of dochter uit groep 6 geïnteresseerd in onze manier van onderwijs?  Dan kan hij of zij zich na de informatieavond via deze website online aanmelden voor een ontdekmiddag. De ontdekmiddagen vinden plaats op dinsdag 22 maart en donderdag 24 maart 2022 van 15.30 tot 17.00 uur. Nieuwsgierige leerlingen uit groep 6 kunnen op een speelse manier ontdekken of onze manier van leren iets voor hen is. Aanmelding is mogelijk via deze website ná de voorlichtingsavond op 8 maart en kan tot 18 maart, maar vol is vol. Er is namelijk een maximumaantal deelnemers aan de ontdekmiddag verbonden, omdat wij de kinderen voldoende aandacht willen geven. Na aanmelding ontvangt uw zoon of dochter spoedig bericht, waardoor hij of zij weet of de aanmelding gelukt is en op welke middag hij of zij ingedeeld is.

Een dagje meebeleven
Voelde de ontdekmiddag goed en is het enthousiasme alleen maar toegenomen? Dan kan uw zoon of dochter zich nog aanmelden om een dagje mee te draaien bij Perspectief 10-14. De geïnteresseerde leerlingen worden in tweetallen uitgenodigd om een schooldag mee te beleven in ons eerste leerjaar. Zo kan uw zoon of dochter nóg beter onderzoeken of Perspectief 10-14 voor hem of haar de juiste uitdaging is.

Aanmelden van uw zoon of dochter
Intakegesprekken
Heeft u uw zoon of dochter voor 1 mei 2022 via het aanmeldingsformulier op deze website aangemeld bij Perspectief 10-14, dan volgt er een intakegesprek met uw zoon of dochter én u als ouders/verzorgers. Deze gesprekken vinden tijdens schooltijd plaats op dinsdag 17 mei en dinsdag 24 mei 2022. Een mogelijk vervolggesprek kan plaatsvinden op dinsdag 31 mei 2022. Lees meer over onze aanmeld-, intake- en plaatsingsprocedure.

Intake succesvol?
Wanneer is vastgesteld dat uw zoon of dochter volgend schooljaar onderwijs gaat volgen op Perspectief 10-14, dan kunt u dinsdag 5 juli 2022 van 15.30 tot 17.00 uur alvast in uw agenda reserveren. Ons team organiseert dan een actieve kennismaking met de nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Heeft u een vraag, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.